Real shot Breitling Super Ocean Culture II chronograaf – rolex online kopen | swiss horloges heren | imitatie horloges heren

Real shot Breitling Super Ocean Culture II chronograaf

In 2017 viel het samen met de 60e verjaardag van de Breitling replica Super Maritime Culture-serie, Breitling heeft het opnieuw ontworpen om deze serie naar een nieuwe hoogte te brengen. De twee belangrijkste veranderingen zijn het gebruik van nieuwe bewegingen en shells. De aanpassing van het wijzerelement. In 2018 lanceerde Breitling de nieuwe Super Ocean Second Generation 44-chronograaf, waarmee de reeks iconische ontwerpelementen werd voortgezet. Tegelijkertijd, dankzij enkele nieuwe verbeteringen in 2017, uitgerust met de merkgebonden B01 chronograafbeweging, is het een eenvoudige en praktische dagelijkse oefening. Luxe horloge.

Super Maritime Culture II-serie B01 44 Chronograph is het vlaggenschiphorloge van deze serie. Uitgerust met Breitling replica horloges ’s zelfgebouwde B01-beweging, heeft dit horloge twee stijlen, allemaal uitgerust met een sterke behuizing van roestvrij staal.

Een belangrijke innovatie in dit horloge dat functionaliteit combineert met esthetiek is de nieuwe stalen ring met een harde, krasbestendige en ultra-schokbestendige hightech keramische ring. De ring verwijdert de metalen ring rond de minutenring, waardoor de rand en de wijzerplaatkleur naadloos zijn.

De kenmerkende wijzers (driehoekuurwijzer en minutenwijzer van diamant) en de zandloper van de gedeeltelijke versmalling zijn afkomstig van het oorspronkelijke ontwerp uit 1957 en de lichtgevende uurschalen verhogen de leesbaarheid verder.

De nieuwe Breitling Super Ocean Chronograph culturele tweede generatie 44 disk design klassieker, historische traditie geconcentreerd Breitling Super Ocean reeks van de cultuur, terug geïntroduceerd door het ontwerp van de zaak, de ingebouwde zelf-beweging, in feite een zeer waardige dagelijks gebruik sport hebben kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *