Panerai LUMINOR DUE 3 Days Movement roestvrij stalen horloge – rolex online kopen | swiss horloges heren | imitatie horloges heren

Panerai LUMINOR DUE 3 Days Movement roestvrij stalen horloge

In 2016 introduceerde het beroemde horlogemerk Panerai het LUMINOR DUE-serie horloge, dat de ruige en atmosferische ontwerpstijl uit het verleden veranderde en een diepe indruk achterliet op de kenmerken van de slanke en goed te bekijken horloges. Het ontwerp is elegant en precies, de lijnen zijn eenvoudig en netjes, en de prachtige technologie verlengt de elegantie van het klassieke Luminor-horloge. Op de Salon van Genève Haute Horlogerie in 2018, heeft Panerai nieuw bloed in deze serie geïntroduceerd, met name het fenotype van sommige modellen daalde eerst tot 38 mm, wat meer kijkers maakt die van het Panerai-horloge houden. controle. Onder hen is er een PAM00903-horloge dat fris en verfijnd is en het kenmerkende Panerai-horlogebeeld behoudt.

Sinds de introductie van de Luminor Due-serie hebben we duidelijk gevoeld dat het uurwerk van Panerai replica horloges een kleine trend heeft gemaakt, net als de kleinste 42 mm-maat vóór de tentoonstelling, met behoud van de kroonbrug en de kussenstructuur, plus het relatieve Met zijn dunne dikte is de Pei tafel meer en meer geneigd tot een relatief kleine gebruikersgroep van de pols. Het is vermeldenswaard dat de Panerai LUMINOR DUE-serie niet alleen het conventionele model van 42 mm introduceerde, maar ook het 38 mm-model met kleine diameter voor de eerste keer introduceerde, waardoor horloge-enthousiasten meer keuzes hadden. Vermeldenswaard is dat de nieuwe knoppen en riemen zijn vervangen door nieuwe kleuren, met verschillende maten en functies, om de plasticiteit van het horloge optimaal te laten klinken.

De kast van dit horloge is gegoten in 38 mm AISI 316L staal met een dikte van slechts 11,20 mm. Dit materiaal is een krachtige corrosiebestendige staallegering die de duurzaamheid en veiligheid van het horloge verbetert. De kussenvormige behuizing na het polijsten toont de schoonheid van vloeiende lijnen, toont de details van het merk en verbetert de kwaliteit van het nieuwe uurwerk.

Het rijke kleurenpalet en de kleine diameter van het horloge maken dit horloge een stuk vriendelijker voor de mannen en vrouwen van de kleine pols, zodat meer horlogeliefhebbers die houden van Panerai-stijl perfect het nieuwe uurwerk van het merk kunnen bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *