Klassieke Rolex Rolex Ref.3525 Wereldoorlog II-chronograaf – rolex online kopen | swiss horloges heren | imitatie horloges heren

Klassieke Rolex Rolex Ref.3525 Wereldoorlog II-chronograaf

       Over Rolex en chronograaf gesproken, mensen zullen onbewust denken aan het beroemde rolex Daytona-horloge. Maar behalve dat, zijn de andere chronografen van dit merk even interessant, zoals deze Rolex Ref.3525 Wereldoorlog II chronograaf die in dit artikel zal worden geïntroduceerd.

        Rolex lanceerde de Ref.3525-chronograaf in 1939 en produceert deze tot 1945. De Ref.3525 draagt ​​de Valjoux 23 kolomwielbeweging en is een van de vroegste Rolex-modellen die zijn uitgerust met een glazuurkoffer. Dit is een horloge dat geallieerde krijgsgevangenen kunnen bestellen. Veel Zwitserse horlogemerken bieden deze service tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar Rolex replica horloges is hier vooral bekend om. Krijgsgevangenen kunnen horloges per correspondentie bestellen en ontvangen in gevangeniskampen waar ze worden vastgehouden. Formele aankopen worden terugbetaald tot het einde van de oorlog. “Rolex bewees het vertrouwen van het merk in de geallieerde krijgsgevangenen (voornamelijk Britse krijgsgevangenen).

Hoewel Rolex-oprichter Hans Wilsdorf in Duitsland is geboren, verhuisde hij op 24-jarige leeftijd naar Engeland en legde hij de basis voor Rolex om ’s werelds beroemdste horlogemerk te worden. Hij geloofde dat deze ervaring voor Rolex was. Geallieerde krijgsgevangenen hebben boekhouddiensten verleend en hebben geweigerd een belangrijke invloed uit te oefenen op de verkoop van horloges aan het nazi- leger.

      Deze chronograaf heeft een diameter van 35 mm en is lichtjes petite volgens de huidige normen. Ondanks de integratie van snelheids- en afstandsfuncties is het horloge nog steeds leesbaar. Dit komt door het slimme ontwerp van de wijzerplaat, de rationele lay-out van elke wijzerplaat. De wijzer speelt ook een belangrijke rol, nadat hij is gevuld met radiummateriaal, kan het zelfs ’s nachts gemakkelijk worden herkend.

Dit is een zeldzame en zeldzame Rolex Ref.3525 chronograaf, de geschatte totale uitvoer van roestvrij staal is slechts 200 stuks en het horloge heeft zelfs een originele roestvrijstalen armband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *