Is het een goed moment om “Obuntu” Omega Ocean Space GMT te gebruiken? – rolex online kopen | swiss horloges heren | imitatie horloges heren

Is het een goed moment om “Obuntu” Omega Ocean Space GMT te gebruiken?

Voor de diepere broeders die bekend zijn met het kopen, verkopen en spelen van horloges, is het onlangs en enige tijd geleden al gevoeld dat het Omega replica Ocean Universe, dat handelt in en rondreist, bijzonder groot is. Omega in de ring, als een horloge-serie, een verscheidenheid aan merken, zelfs als dat zo is, kunnen we nog steeds het gevoel hebben dat er een groot aantal van het mariene universum GMT op de markt is, een groot aantal, veel horlogemakers verkopen deze tafel.

Het eerste horloge dat de nieuwe 8900-beweging voor Omega Ocean Universe GMT, was het zee-paard-mariene universum “donkere zee”. Omega gebruikte het 8900 GMT-model 8906 op het zee-paard-mariene universum “dark sea.” De algemene marine-kosmische GMT is nog steeds het oude model 8605. Naast het gebruik van de nieuwe beweging heeft de ‘donkere zee van de diepe zee’ van het zeepaardje van de hippocampus de horlogekast en het schijfoppervlak getransformeerd en is het volledig een nieuwe generatie van het mariene universum GMT. We kunnen een kijkje nemen. Als we naar de onderkant van het horloge kijken, kunnen we zien dat de “donkerzwarte” onderkant niet hetzelfde is als de Omega GOM, vanwege het nieuwe type “bodem van de diepe zee” dat wordt gebruikt om de onderkant te vergrendelen ( En 8900 hippocampus AT), dan kijken we naar de schijf, “diepzwart” op de ring is een schaal van 60 minuten, GMT 24 uur wanneer de twee cijfers in de buitenste ring van de wijzerplaat, dus rekening houdend met de duikende buitenring en Wanneer beide plaatsen. En nu heeft de algemene oceaan Universe GMT een 24-uursfiguur op de rand.

Daarom heeft Omega replica horloges de nieuwe 8900-beweging en een nieuw type bodembedekking op de “donkere zee”, de nieuwe hippocampus met 8900 AT’s en het nieuwe mariene universum (niet-GMT) gebruikt. Het nieuwe kaliber begon populair te worden, en de oude oceaan Universe GMT zal zeker worden geëlimineerd.

Is het een goed moment om een ​​oceaanuniversum te kopen?

De recente GMT-Omega Marine Universe is vergelijkbaar met het renoveren en vervangen van auto’s. Wanneer de nieuwe auto op het punt staat publiek te worden, is de oude prijs voor het besparen van geld heel groot. Veel mensen kopen op dit moment oude modellen. In de afgelopen twee jaar was ik erg onder de indruk. Toen Mercedes-Benz een nieuwe generatie E-Klasse lanceerde, gingen veel N-mensen de oude E-klasse kopen. De oude E-Klasse aan de Beijing Road was erg groot.

Daarom is, zoals we nu zien, de oude Marine GMT met het kaliber 8605 in grote hoeveelheden op de markt verschenen, de hoeveelheid en de prijs zijn goed, de broers die van het Ocean Universe GMT houden, kunnen meer aandacht besteden. Natuurlijk kunnen sommige mensen zeggen dat jullie allemaal zeggen dat dit een oud model is van de Ocean Space GMT met behulp van de 8605. Kun je het oude model kopen? Omdat Omega’s “vervanging” erg snel is, met nieuwe technologie onmiddellijk gebruikt in nieuwe modellen, in feite is het verschil tussen de nieuwste en “oude” niet zo groot. Bijvoorbeeld, een auto, 17 modellen zijn oude modellen, 18 modellen zijn nieuwe modellen en 18 modellen voegen alleen parallelle lijnen, automatisch parkeren en een dagrijlicht toe. In feite is het verschil tussen de 17 modellen en de 18 modellen niet significant. Omega is vaak zo’n vergelijkbare situatie.

Met behulp van de 8605-beweging van het seahorse marine-universum GMT weten we allemaal dat het 8605-kaliber de twee bewegingen zijn die de 8500-beweging ontwikkelde. Het verschil met de huidige Omega 8900-serie is dat er geen 15.000 Gauss-antimagnetisch materiaal is. De 8500-serie had echter al een jaar lang siliciumhairsprings gebruikt, terwijl de 8500 absoluut volstond. Als de 8500 niet genoeg is, verplaats het huis dan niet, zelfs de Rolex 3135’s leven niet. Bovendien is de nieuwste hippocampus van de Omega en de onderkant van de 8500 hippocampus niet hetzelfde slot, dit ding heeft geen effect op ons. Dus zolang je voelt dat het uiterlijk en het uiterlijk van de 8605 Hippocampus Ocean Universe GMT, ik vind het leuk, de 8605 Hippocampus Ocean Universe GMT is ook een keramische ring, maar ook een fiets? Ik vind het leuk, het kan gekocht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *