Hublot Big Bang Unico Independent Italian horloges – rolex online kopen | swiss horloges heren | imitatie horloges heren

Hublot Big Bang Unico Independent Italian horloges

Het onafhankelijke Italiaanse horloge van Hublot Big Bang Unico werd speciaal gelanceerd door Hublot en het Italiaanse trendmerk “Independence Italy”. ‘Integratie’ is altijd een van de sleutelwoorden van Hublot geweest.In deze grensoverschrijdende integratie is ‘Independence Italy’ verantwoordelijk voor de trend van horloges en Hublot is verantwoordelijk voor technologische innovatie.Dit polshorloge (de pols) is een combinatie van beide. Tabelmodel: 411.YT.1198.NR.ITI16) Zowel modieuze als hypermoderne technologie.

De innovatieve technologie van dit horloge ligt in het materiaal van de Texalium ® -aluminiumkoolstofvezel en de eigen UNICO-beweging van Hublot. Texalium ® gealuminiseerd koolstofvezelmateriaal kan worden beschouwd als de cutting edge van moderne geavanceerde materialen.De gewicht / sterkte-verhouding van koolstofvezels is de hoogste van alle materialen.De koolstofvezel weegt slechts de helft van aluminium, maar de sterkte is driemaal die van aluminium. Koolstofvezels hebben ook structurele elementen die op een mandachtige structuur lijken: verschillende weeftechnieken of patronen geven koolstofvezels verschillende prestatiekenmerken, wat ook meer mogelijkheden biedt. Afhankelijk van de vorm en eigenschappen van de verschillende componenten die moeten worden vervaardigd, worden verschillende weefprocessen geselecteerd.

Zo’n uitstekende koolstofvezel heeft op sommige gebieden al het traditionele legeringsmateriaal vervangen en het toepassingsbereik is niet beperkt tot de horlogewereldindustrie. Vanwege de unieke eigenschappen van koolstofvezel en zijn verschillende reactieprestaties met traditionele legeringen, vereist de verwerking van koolstofvezel ook unieke productieapparatuur en -processen. Hublot is een van de weinige horlogemakers die koolstofvezelcomposietmaterialen kunnen gebruiken om horlogekasten en bewegingen te maken.

De UNICO-beweging werd onafhankelijk ontworpen, ontwikkeld, gefabriceerd en geassembleerd door de micromechanica, ingenieurs en horlogemakers van Hublot horloge. Dit horloge is uitgerust met HUB1242 zelfopwindende beweging, gangreserve is ongeveer 72 uur, praktische terugslag tijdfunctie kan op elk moment worden gereset naar nul. De achterkant van het horloge is een saffierglas met een antireflectiecoating en een waterbestendige diepte van 100 meter.

Carbonfiber behuizing en bezel met zwart camouflagepatroon Texalium® toplaag, ring ingelegd met zes H-vormige 18K king gold schroeven, gekoppeld aan een ontwerp met een grote diameter van 45 mm, benadrukt de onafhankelijke persoonlijkheid. Onder het anti-glare saffierglas is het een geïmpregneerde holle wijzerplaat met een laag zwart en goud matte afwerking. Er is een chronograaf wijzerplaat van 60 minuten om 3 uur en een kleine seconde om 9 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *