Degustatie Audemars Piguet Royal Oak Offshore horloge – rolex online kopen | swiss horloges heren | imitatie horloges heren

Degustatie Audemars Piguet Royal Oak Offshore horloge

Audemars Piguet’s Royal Oak Offshore, na de introductie van kleurmodellen, is bijna elk kleur offshore-type een populair item op de markt. In dit jaar SIHH horloge Fair in Genève, heeft Audemars Piguet gestart met een verscheidenheid van kleuren Offshore horloges, Audemars Piguet deze aandelen door de high-end sporthorloge kleur een golf op het einde.

 
Audemars Piguet Royal Oak Offshore-chronografen hebben eerder fluorescente, groene en andere extreem kleurrijke horloges geïntroduceerd, die elk een zeer populaire stijl zijn. Deze keer zal Audemars Piguet het meer modieus en meer populaire kleur te camoufleren in de Royal Oak Offshore Chronograph, en nog veel meer met kleur keramiek, zal spelen tot het uiterste zin van het effect van kleur, wordt deze tabel in dit jaar Daarna zal hij zeker de “geroosterde rijst” van Ai Bixin worden.

De nieuwe Audemars Piguet replica Royal Oak Offshore Chronograph (Model: 26400SO.OO.A054CA.01), in aanvulling op de rubberen band met camouflage, om het geheel meer harmonieuze kleuren maken, voor de eerste keer zal groen keramische tafel khaki Cirkels, chronograafknoppen en een geschroefde kroon worden gebruikt in het horloge. Naast het keramische materiaal maakt dit model gebruik van een offshore 44 mm roestvrij stalen behuizing.

Van dichtbij kunnen we zien dat, hoewel de kaki groene keramische ring glad en glad is, deze niet zo helder is, maar een mat gevoel geeft en een sterkere textuur heeft.

Ai Pei verving deze trend van high-end sporthorloge kleur, zodat veel merken zijn begonnen met het toevoegen van een aantal felle kleuren in hun sporthorloge, ik persoonlijk denk dat in vergelijking met de kleur off-shore type slechter zijn. Het kan zijn omdat het vooropgezette uiterlijk meer een variëteit aan op kleuren gebaseerde offshore-modellen is, en het voelt altijd dat de offshore-stijl van de horlogekast deze kleuren intenser doet lijken. Misschien zijn de meeste mensen ook mijn eigen ideeën, zodat het kleuren offshoremodel schaars was sinds de lancering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *